Beton storten

Beton storten

Voor het leveren en aanbrengen van betonmortel bent u bij Inno Beton Bouwservice aan het juiste adres. Onze professionals bekijken samen met u welk type beton geschikt is voor uw verzoek. Hierdoor beschikt u uiteindelijk altijd over het beste product en het gewenste eindresultaat. Neem contact op voor het (vrijblijvend) aanvragen van een offerte of voor meer informatie.

Een afspraak wanneer u wilt

Er wordt op een voor u geschikt moment een afspraak gemaakt voor het beton storten. Wilt u graag ’s avonds of in het weekend een afspraak? Ook dat is geen enkel probleem. Inno Beton Bouwservice is uiterst flexibel en de vakmannen zullen doorwerken totdat uw klus klaar is.

Moeilijk bereikbare plaatsen

Niet elke klus is bereikbaar met een grote betonpomp. Gelukkig is ook dat geen enkel probleem voor Inno Beton Bouwservice. Door te beschikken over een kleine en flexibele betonpomp wordt zelfs uw moeilijk bereikbare plaats toch mogelijk gemaakt. Denk hierbij aan kleine ruimtes of op grote hoogten op wat voor locatie of afstand dan ook. Uw aannemer vertelde u dat het onmogelijk is om op uw verzochte plaats beton te storten? Neem contact op met Inno Beton Bouwservice en uw klus wordt uitgevoerd.

Werkvloeren

Bent u op zoek naar een stevige werkvloer voor uw fabriekshal, garage of winkelpand? Inno Beton Bouwservice komt bij u een vloer storten. U kunt kiezen voor een vlakke betonnen ondervloer. Maar u kunt uiteraard ook een volledig afgewerkte vloer krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een gevlinderde vloer eventueel ook afgewerkt met een vloeistofdichte coating.

Fundering

Voor al uw grote en kleine (nieuw)bouwprojecten bent u bij Inno Beton Bouwservice aan het juiste adres om uw fundering te laten storten. Ook hiervoor geldt dat geen enkele locatie onbereikbaar is door te beschikken over het juiste materiaal. De vakmensen van Inno Beton Bouwservice kunnen er ook voor zorgen dat de bouw betimmering voor uw fundering gemaakt wordt. U kunt hier meer over lezen op de pagina over betonstaal.


Beton storten op bijzondere projecten

U had bedacht dat u graag een tuin heeft met een verhoogde veranda, verlaagd terras en een aantal trappen? Inno Beton Bouwservice timmert voor u de fundering van uw trap, terras en veranda en stort ook hier uw beton. De kruipruimte onder uw huis wilt u laten opvullen? Het balkon van uw woning is aan reparatie toe? Het altaar van de kerk van uw parochie moet op een betonnen plateau komen te staan? Voor deze en natuurlijk ook voor andere bijzondere verzoeken en ideeën kunt u contact met ons opnemen. Het tot uitwerking brengen van uw dromen voor uw huis, tuin of bedrijf ziet Inno Beton Bouwservice als zijn missie.


Lastige klus?

Geen enkele opdracht is onmogelijk. Anderen vinden uw vraag te moeilijk? Inno Beton Bouwservice gaat wèl graag elke uitdaging met u aan. Door te beschikken over het juiste materiaal en vakmannen met een no-nonsense mentaliteit, wordt uw project altijd tot een goed einde gebracht.