Zandcement dekvloeren

Zandcement dekvloer

De vloeren van uw (nieuw)bouwproject zijn meestal nog niet direct klaar voor gebruik. Om te zorgen dat u uiteindelijk parket, laminaat, tegels, vloerbedekking of iets anders op uw vloer kunt aanbrengen, moet er eerst een dekvloer worden aangebracht. Zandcement dekvloeren zijn hier uitermate geschikt voor. Dit komt doordat zandcement gemakkelijk gebruikt kan worden om niveauverschillen, beschadigingen en oneffenheden weg te werken zodat u een gladde vloer overhoudt. Ook kunt u met zandcement uw volledige vloer naar een gewenste hoogte brengen. Neem contact op met Inno Beton Bouwservice voor het maken van een afspraak of om een offerte aan te vragen.

zandcement dekvloer

Vloerverwarming

Een zandcement dekvloer kan gebruikt worden om allerlei leidingen aan het oog te onttrekken. Denk hierbij aan elektra, riolering, waterleidingen maar ook aan de leidingen waarmee vloerverwarming wordt aangelegd. De warmtegeleiding van zandcement is perfect waardoor u optimaal van uw vloerverwarming gebruik kunt maken. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Kunststofvezels

Elke vloer ondervindt krimpspanning. Denk maar eens aan een parketvloer die bol kan gaan staan als het vochtig weer is. Door kunststofvezels toe te voegen aan de zandcement dekvloeren, wordt de krimpspanning grotendeels opgevangen. Hiermee kan het risico op scheuren aanzienlijk verkleint worden. Ook is uw vloer dan voorzien van een volledige wapening waardoor er meer druk op uitgeoefend kan worden. Neem voor vragen hierover contact op met één van de adviseurs van Inno Beton Bouwservice.

cementdekvloer

Droogtijdversneller

Tijd is geld, voornamelijk tijdens het (ver)bouwen. En u zit waarschijnlijk niet altijd te wachten op een vloer waar langere tijd niet op gelopen kan worden. De droogtijd van uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren zoals de dikte van de vloer, temperatuur binnen en buiten en luchtvochtigheid.

De vakmensen van Inno Beton Bouwservice kunnen met u afspraken maken om een droogtijdversneller te gebruiken in uw zandcement dekvloer. Hierdoor kan uw vloer eerder worden opgeleverd. Inno Beton Bouwservice voorziet u graag van advies over de juiste droogtijdversneller.Lastige klus?

Geen enkele opdracht is onmogelijk. Anderen vinden uw vraag te moeilijk? Inno Beton Bouwservice gaat wèl graag elke uitdaging met u aan. Door te beschikken over het juiste materiaal en vakmannen met een no-nonsense mentaliteit, wordt uw project altijd tot een goed einde gebracht.