Betonstaal

Betonstaal

Om ervoor te zorgen dat uw betonvloer of fundering de juiste stevigheid verkrijgt en daardoor een hoge belastbaarheid heeft, wordt gebruik gemaakt van betonstaal. Dat zijn stalen netten die door de vakmensen van Inno Beton Bouwservice aan elkaar ‘gevlochten’ worden. Uw vloer of fundering wordt daarmee van een wapening voorzien.

Een ander woord voor betonstaal is dan ook wapeningsstaal. Betonstaal is verkrijgbaar in netten van allerlei verschillende afmetingen en diktes. Om er zeker van te zijn dat er voor uw product de juiste netten worden gebruikt, kunt u dit beter niet zelf doen maar overlaten aan de professionals van Inno Beton Bouwservice.

betonstaal
wapening

Fundering

Een fundering is de ondergrond van een bouwwerk. Zonder een stevige basis, heeft verder bouwen geen enkele zin. Inno Beton Bouwservice heeft timmermannen tot de beschikking die een bouw betimmering voor uw fundering kunnen maken. Daarmee heeft u de bekisting om uw fundering te kunnen voorzien van bewapening en beton te kunnen storten.

U kunt dus het gehele proces van uw fundering laten verzorgen door Inno Beton Bouwservice maar u kunt ook enkel een beroep op ons doen voor het plaatsen van betonstaal en of het storten van beton. Door de beschikking over een uitgebreid assortiment aan materiaal kunt u Inno Beton Bouwservice ook inschakelen om beton te storten op moeilijk bereikbare plaatsen. Hier kunt u meer over lezen op de pagina van beton storten.

Bijzondere projecten

Elke klus is anders en dat is nou juist wat het werken in de beton wereld zo leuk maakt. De vakmannen van Inno Beton Bouwservice denken graag met u mee om uw bijzondere wensen tot uitwerking te brengen. Kleine aanpassingen zoals het aanbrengen van een helling voor uw rolstoel aan uw woonhuis of garage zijn binnen mum van tijd gemaakt. Maar ook grotere ideeën zoals een verhoogd terras in uw tuin met een mooie betonnen trap kan gerealiseerd worden. Het woord onmogelijk komt niet voor bij de vakmensen van Inno Beton Bouwservice. Vraag dus gerust hier advies aan.

1085

Lastige klus?

Geen enkele opdracht is onmogelijk. Anderen vinden uw vraag te moeilijk? Inno Beton Bouwservice gaat wèl graag elke uitdaging met u aan. Door te beschikken over het juiste materiaal en vakmannen met een no-nonsense mentaliteit, wordt uw project altijd tot een goed einde gebracht.