Coating vloer

Coating vloer

Als u gekozen heeft voor een gevlinderde betonvloer dan beschikt u over een zeer stevige vloer met een robuuste uitstraling. Om ervoor te zorgen dat deze vloer ook zo prachtig blijft en beschadigingen te voorkomen, is het aan te raden om een coating vloer aan te brengen.

De coating is een dun, maar zeer hard laagje kunststof dat ervoor zorgt dat uw vloer volledig vloeistofdicht is en tegelijkertijd beschermt wordt tegen krassen en andere beschadigingen. Wilt u na het lezen van de tekst nog iets meer weten of wilt u vrijblijvend advies of een offerte aanvragen? De professionals van Inno Beton Bouwservice staan altijd voor u klaar.

Vloeistofdicht

Een vloeistofdichte vloer is vooral handig als u de gevlinderde betonvloer gebruikt op een locatie waar veel vloeistoffen worden gebruikt zoals in een autogarage of in de keuken van uw woonhuis. Als u kiest voor een vloeistofdichte coating vloer dan blijft al het vocht bovenop uw vloer liggen en trekt het er niet in. Zo zult u, na het afnemen van de vloeistof, geen rode wijnvlek, olievlek of andere vlek in uw vloer overhouden.

Beschermende laag

Doordat de coating vloer gemaakt is van een zeer stevige kunststof is uw vloer jarenlang beschermt tegen allerlei beschadigingen. De harde toplaag vangt dan alle klappen op die de betonvloer anders te verduren had gekregen. Slijtage van uw vloer is daarmee aanzienlijk afgenomen. Daarom kunt u de vloer gebruiken op elke gewenste plek in uw woonhuis, op uw werkplek en ook voor zware industriële toepassingen.

Kleuren

De kunststof coating vloer heeft de prettige eigenschap dat het in elke gewenste RAL-kleur aan te brengen is. Altijd al een knalrode vloer gewild? De vakmannen van Inno Beton Bouwservice maken uw wens werkelijkheid. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een minder opvallende variant.

Transparant

Om ervoor te zorgen dat u juist die mooie industriële uitstraling van de gevlinderde betonvloer blijft houden, kunt u ervoor kiezen om een transparante coating vloer te laten aanbrengen. De transparante vloer komt in de opties mat of glanzend. Met de transparante coating blijft dus altijd de betonnen vloer eronder zichtbaar.


Lastige klus?

Geen enkele opdracht is onmogelijk. Anderen vinden uw vraag te moeilijk? Inno Beton Bouwservice gaat wèl graag elke uitdaging met u aan. Door te beschikken over het juiste materiaal en vakmannen met een no-nonsense mentaliteit, wordt uw project altijd tot een goed einde gebracht.