Naden vullen

Naden vullen

In de utiliteitsbouw en woningbouw worden veel vloeren gemaakt van kanaalplaat. In vloeren zijn dan naden aanwezig die gevuld moeten worden met beton. Door te beschikken over een zeer breed scala aan werktuigen en ander materiaal is elke gewenste locatie bereikbaar voor Inno Beton Bouwservice om beton aan te brengen en alle naden van de welfsels te vullen.

Grote bouwprojecten

U hebt in alle 38 verdiepingen van een wolkenkrabber kanaalplaatvloeren aangebracht? Of in een parkeergarage van meer dan 1000m2? Inno Beton Bouwservice komt hier en op al uw andere bouwprojecten de naden vullen.

Onze vakmannen zijn uiterst flexibel inzetbaar waardoor u door kunt gaan met bouwen terwijl Inno Beton Bouwservice uw kanaalplaatvloer opvult op een locatie die al klaar is. Dit kan uiteraard ook ’s avonds, ’s nachts of in het weekend gebeuren. Voor meer informatie of het aanvragen van een (vrijblijvende) offerte kunt u contact opnemen.

naden vullen

Kleine bouwprojecten

Elke klus groot of klein verdient en krijgt dezelfde aandacht en professionaliteit. In uw particuliere nieuwbouwwoning komt Inno Beton Bouwservice met zorg de naden vullen van uw kanaalplaatvloeren zodat u verder kunt gaan met uw dromen over de inrichting van uw nieuwe huis.

Dekvloer

De kanaalplaatvloer is een ondervloer. Hier moet nog een dekvloer overheen worden aangebracht waarna u de vloer kunt voorzien van een eindvloer met laminaat, parket, vloerbedekking, tegels of iets anders. Inno Beton Bouwservice is bedreven in het aanbrengen van een zandcement dekvloer. Deze dekvloer wordt het meest toegepast in de utiliteits- en woningbouw door de gebruiksvriendelijkheid en het kostenplaatje van zandcement. Wilt u hier meer over lezen? Kijk dan op de pagina van zandcement dekvloeren.

kanaalplaat vloer

Afgewerkte vloer

U kunt er ook voor kiezen om een betonnen (werk)vloer aan te laten brengen. De professionals van Inno Beton Bouwservice komen graag een betonvloer bij u aanbrengen en eventueel, naar uw wens, verder afwerken. Denk hierbij aan een gevlinderde betonvloer en dekkende vloer na het aanbrengen van een vloeistofdichte coating. Hier kunt u meer over lezen op de pagina over coating vloer.Lastige klus?

Geen enkele opdracht is onmogelijk. Anderen vinden uw vraag te moeilijk? Inno Beton Bouwservice gaat wèl graag elke uitdaging met u aan. Door te beschikken over het juiste materiaal en vakmannen met een no-nonsense mentaliteit, wordt uw project altijd tot een goed einde gebracht.